Український центр громадянських ініціатив «Світло»

Допоки в Україні святкували День працівника виконавчої влади молодь Запоріжжя вчилася як створювати свою

запор

17 грудня 2014 року активна молодь Запоріжжя зібралася для того, щоб прослухати низку тренінгів на актуальні теми. Відповідно до нового освітнього законодавства України студенти отримали більше можливостей для самоврядування.  Експерти ознайомили охочих з новинками в Законі України «Про вищу освіту» , навчили методів впливу на владу та поділилися секретами пров…едення вдалої громадської кампанії.
Найактивніші учасники у рамках проекту приєдналися до молодіжного руху «Студентська Рада – студентська влада» . Для подальшого розвитку молоді запропонують прийняти участь в освітньої поїздці до ВНЗ м. Львова, де вони продовжать розвивати тему студентського самоврядування в Україні. Також громадська організація «Світло» представить унікальну можливість виграти 2 гранти на підтримку свого проекту вдосконалення студентського самоврядування .

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про нас

ГО «Український центр громадянських ініціатив «Світло»
— неприбуткова незалежна громадська організація створена в 2005 році. В організації на постійної основі працює 5 осіб. Організація об’єднує близько 100 волонтерів. Географія проектів що реалізує ГО «Світло» охоплює Південні та Східні області України. За останні 5 років при підтримці міжнародних донорів ГО «Світло» реалізувала 20 суспільно важливих проектів.