Український центр громадянських ініціатив «Світло»

ЛЬВІВСЬКА МАЙСТЕРНЯ МОЛОД?Х АКТ?ВІСТІВ 2

ЛЬВІВСЬКА МАЙСТЕРНЯ МОЛОД?Х АКТ?ВІСТІВ 2

В жовтні  Львів з радістю зустрів студентів-учасників проекту “Студентська Рада – студентська влада 2”.

Активна молодь з Донецької області на власні очі побачила які можливості впливу на владу має львівське самоврядування. Зустрічі з молодіжним мером м. Львів, менеджерами Львівського муніципалітету, активістами зі студентського самоврядування Львівського Національного та Українського Католицького університетів надихнули учасників поїздки активніше захищати свої права та впливати на владу у свої громадах та ВНЗ.

Велике значення мала культурна програма. Учасники поїздки презентували Схід України. Як відомо, в цих областях найбільш поширенні негативні міфи щодо Західної України. Тому спілкування з пересічними мешканцями Львова було дуже важливим для учасників поїздки. Студенти, що по-іншому уявляли собі життя у громадах Західної України, відмовилися від стереотипів та вподобали стиль життя львів’ян.

Також для учасників була надана унікальна можливість –
конкурс міні-проектів, у рамках якого будуть підтримані 2-3 найбільш вдалих, спрямованих на розвиток студентського самоврядування. Для учасників це вдала нагода почати власний шлях по розвитку молодіжного самоврядування у своїй громаді.

3 4 5 6 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про нас

ГО «Український центр громадянських ініціатив «Світло»
— неприбуткова незалежна громадська організація створена в 2005 році. В організації на постійної основі працює 5 осіб. Організація об’єднує близько 100 волонтерів. Географія проектів що реалізує ГО «Світло» охоплює Південні та Східні області України. За останні 5 років при підтримці міжнародних донорів ГО «Світло» реалізувала 20 суспільно важливих проектів.