Український центр громадянських ініціатив «Світло»

Оголошуємо набір слухачів на відкритий масовий англомовний онлайн-курс з медіа-грамотності

За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні з  січня по  червень 2018 року буде реалізовано загальнодержавний проект – масовий відкритий онлайн-курс з медіа-грамотності (Massive Open Online Course – MOOC). Слухачі курсу зможуть вдосконалити знання англійської мови, та в той же час, дізнатися більше щодо сучасних засобів масової інформації.

USA_flag
Проект побудовано на матеріалах курсу English for Media Literacy навчальної он-лайн платформи Coursera. Більш детальна інформація доступна за адресою: https://www.coursera.org/learn/media. Це розвиваючий курс, що поєднує вивчення англійської мови та навички медіа-грамотності. Курс був спеціально розроблений з метою надати учням інформацію щодо медіа-грамотності та навчити найкращим шляхам отримання даних за допомогою сучасних засобів масової інформації. Участь в курсі вимагає знання англійської мови приблизно на рівні  B1 (згідно з загальноєвропейською класифікацією рівня володіння іноземною мовою CEFR).

 

Участь у курсі безкоштовна. Слухачам курсу будуть допомагати кваліфіковані фасилітатори, фахівці з англійської мови. Курс містить шість 2-3 годинних групових зайнять з фасилітатором, та самостійну роботу. Після закінчення навчання слухачі отримають Сертифікат про походження курсу. Зайняття будуть відбуватися в наступних містах: Бучач, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Кам’янець-Подільський, Київ, Конотоп, Краматорськ, Кропивницький, Луцьк, Маріуполь, Мелітополь, Миколаїв, Одеса, Слов’янськ, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький. Дата початку зайнять – середина березня. Дата закінчення зайнять – кінець квітня. Точні дати та місця проведення зайнять будуть повідомлені відібраним слухачам регіональними фасилітаторами заздалегідь.
Щоб взяти участь у конкурсі та стати слухачем курсу, заповніть анкету за посиланням goo.gl/dtZrt6 не пізніше ніж 7 березня 2018 року.
Результати конкурсу буде оголошено не пізніше 10 березня 2018 року. Конкурс базуватиметься на принципі регіонального представництва, рівня володіння англійською мовою та мотивації  кандидата.

 

Якщо у вас виникли будь-які питання щодо проекту, зателефонуйте нам за номером +380 95 372 91 79 або напишіть на  gosvitlo.info@gmail.com.
Масовий відкритий онлайн-курс англійської мови та медіа-грамотності проводиться Регіональним офісом з питань викладання англійської мови (RELO) та відділом преси, освіти та культури посольства США в Україні (Київ). В Україні проект виконує громадська організація “Український центр громадських ініціатив “Світло” (www.gosvitlo.org.ua).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про нас

ГО «Український центр громадянських ініціатив «Світло»
— неприбуткова незалежна громадська організація створена в 2005 році. В організації на постійної основі працює 5 осіб. Організація об’єднує близько 100 волонтерів. Географія проектів що реалізує ГО «Світло» охоплює Південні та Східні області України. За останні 5 років при підтримці міжнародних донорів ГО «Світло» реалізувала 20 суспільно важливих проектів.