Український центр громадянських ініціатив «Світло»

Оголошуємо про старт проекту E-trade Cхід «Виробляй локально, продавай глобально»!

 

1 серпня 2019 ГО «УЦІР «Світло» розпочала проект «Просування мікро-, малих та середніх підприємств Донецької та Луганської областей через розвиток електронної комерції та використання онлайн-платформ для торгівлі». Проект «Запоріжжя E-trade» реалізується ГО «УЦГІ «Світло» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

🕐 Термін реалізації проекту: серпень 2019 – липень 2020.

 У рамках проекту буде проведено:

▪️інформаційну кампанію щодо перспектив започаткування бізнесу в галузі рукоділля і ручної роботи (хендмейду) та продажу власних продуктів в Інтернеті та можливостей електронної комерції на міжнародних онлайн-торгових майданчиках (Prom.ua, Amazon, Etsy, eBay) шляхом розповсюдження інформаційних листівок та флаєрів, через веб-сайти та соціальні мережі, проведення мотиваційних інформаційних сесій.

▪️10 одноденних тренінгів для 250 підприємців-початківців, самозайнятих осіб та представників мікро, малих та середніх підприємств (ММСП), щоб показати можливості та різноманітність інструментів е-торгівлі.

▪️з них 50 осіб візьмуть участь у 2-х триденних практичних семінарах і отримають практичні навички щодо просування продукції на онлайн-торгових майданчиках.

▪️всі 250 учасників тренінгів отримають різні практичні послуги (безкоштовні послуги з предметної фотозйомки, послуги з просування виробів на онлайн торгівельних платформах, цільові маркетингові дослідження та інше) та будуть забезпечені практичною діяльністю по зміцненню їхнього потенціалу (семінари, сесії викладачів, консультації), що призведе до збільшення онлайн-продаж бенефіціарів, завоювання нових ринків, розширення бізнесу.

Інформація щодо дат та локацій одноденних тренінгів з можливостей та різноманітності інструментів е-торгівлі буде оголошена на сайті в вересні 2019.

 Слідкуйте за новинами проекту на сайті та вчасно реєструйтеся на проектні заходи!

объявления-0101

One Reponse

  1. Добрый день! Когда появится новая информация по дате начала регистрации на тренинги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про нас

ГО «Український центр громадянських ініціатив «Світло»
— неприбуткова незалежна громадська організація створена в 2005 році. В організації на постійної основі працює 5 осіб. Організація об’єднує близько 100 волонтерів. Географія проектів що реалізує ГО «Світло» охоплює Південні та Східні області України. За останні 5 років при підтримці міжнародних донорів ГО «Світло» реалізувала 20 суспільно важливих проектів.