Український центр громадянських ініціатив «Світло»

Оголошуємо тендер на надання послуг з професійного предметного фотографування

Громадська організація “Український центр громадянських ініціатив “Світло” оголошує тендер  на надання послуг з професійного предметного фотографування в рамках проєкту «Просування мікро-, малих та середніх підприємств Донецької та Луганської областей через розвиток електронної комерції та використання онлайн-платформ для торгівлі» (E-trade Cхід), якій реалізує ГО «УЦІР «Світло».

 

Метою послуг є забезпечення практичних заходів з нарощування потенціалу для ММСП. Професійне предметне фотографування продуктів ММСП складається з забезпечення 50 заходів професійної предметної фотозйомки продуктів власного виробництва представників  ММСП  для розміщення інтернет-магазинів та інших цілей.

 

Планується надання 50 услуг – проведення виїзних 50 фотосесій. Одна послуга фотосесій в середньому складається з: фотографування 30 продуктів, 6 фотографій на один продукт.

Обладнання для виконання заказу має відповідати мінімальним наступним критеріям: системна (дзеркальна/бездзеркальна) фотокамера з відповідними об’єктивами для предметної зйомки, комплект світлового обладнання та вайт-бокс.

Послуги мають бути надані з 20 квітня по 25 липня 2020 в Донецької та Луганської областях України (а саме в містах Маріуполь, Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка, Бахмут, Лисичанськ, Старобільськ та Сєверодонецьк).

Учасники тендеру мають відповідати наступним вимогам:

  • мати статус юридичної особи або ФОП
  • мати досвід роботи та надіслати портфоліо (посилання на існуючі роботи)
  • мати можливість та обладнання для проведення виїзних фотосесій в Донецької та Луганської областях України (а саме в містах Маріуполь, Слов’янськ, Краматорськ, Дружківка, Бахмут, Лисичанськ, Старобільськ та Сєверодонецьк).

Для участі в тендері необхідно:

  • надіслати Заявку про участь у тендері (з ціновою пропозицією та додатками), з підписом та печаткою (форма за посиланням)
  • надіслати скан копії установочних документів юридичної особи чи ФОП
  • надіслати посилання  на портфоліо чи існуючи роботи

Скан копії документів потрібно надіслати одним листом до 22 квітня 2020 на адресу gosvitlo.info@gmail.com, в темі листа вказати “Участь в тендері E-trade/East_Фото послуги”.

Уточнюючи питання  приймаються на адресу gosvitlo.info@gmail.com до 18 квітня 2020.

Проєкт «E-trade Cхід» реалізується в рамках проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

Заявка_на_участь_у_тендері_фотопослуги (2)

Оголошення тендер фото послуги (2)

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про нас

ГО «Український центр громадянських ініціатив «Світло»
— неприбуткова незалежна громадська організація створена в 2005 році. В організації на постійної основі працює 5 осіб. Організація об’єднує близько 100 волонтерів. Географія проектів що реалізує ГО «Світло» охоплює Південні та Східні області України. За останні 5 років при підтримці міжнародних донорів ГО «Світло» реалізувала 20 суспільно важливих проектів.