Український центр громадянських ініціатив «Світло»

Міні-проєкти випускників. Частина 2

Які чудові проєкти від молоді з Миколаєва, Бердянську, Одеси та Маріуполя в межах «Програми громадянського залучення випускників Access у Східній Україні» (Access Program Alumni Engagement).

Проєкт був реалізований за підтримки Посольства США в Україні та Regional English Language Office (RELO). Проект адмініструвався ГО «Український Центр Громадянських Ініціатив «Світло».

Випускниці проєкту провели семінар для студентів Бердянського державного педагогічного університету. У цифровому світі, як і в навколишньому середовищі, існує величезна кількість сміття. Непотрібні електронні листи, файли, програми, дублікати фотографій і відео. Це сміття створює цифрове забруднення, яке продовжує споживати енергію, навіть якщо ми про нього забули.

Учасники обговорювали способи цифрового очищення, вивчали нові слова, ділилися досвідом, дивилися відео та створювали невеликі проєкти.

А ще випускники провели Neighborhood clean-up day. Кожен хоче жити в красивому та безпечному місці. Експерти кажуть, що вільні від сміття громадські місця можуть бути частиною комплексної стратегії не тільки для того, щоб зробити місця, де ми живемо, красивішими, але й для зменшення злочинності та насильства.
Випускники вивчали екологію, різні види забруднення та шляхи вирішення цих еко-проблем і вирішили привести до ладу свій мікрорайон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Про нас

ГО «Український центр громадянських ініціатив «Світло»
— неприбуткова незалежна громадська організація створена в 2005 році. В організації на постійної основі працює 5 осіб. Організація об’єднує близько 100 волонтерів. Географія проектів що реалізує ГО «Світло» охоплює Південні та Східні області України. За останні 5 років при підтримці міжнародних донорів ГО «Світло» реалізувала 20 суспільно важливих проектів.